12 Haziran 2008 Perşembe

BENGİSU'MUN SOSYETE MANTISI

sosyete1



Sevgili arkadaşım, tatlı Bengisu'mun (Ab-ı Hayat) sayfasında bu tarifi görür görmez çok canım istedi..Rejimi bir kenara bırakıp hemen denedim..İnanın ki patatesli olmasına rağmen tam mantı tadında bir börek..Mutlaka deneyin, pişman olmayacaksınız...Bengisummm çok teşekkürler, öpüyorum burdan seni :))
Tarif için sizleri Ab-ı Hayat'a uğurluyor, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum...

22 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Feyza'cım sunumun çok güzel, sosyete mantısına da bayılırım.. Annem çayın yanına yapardı, bayıla bayıla yerdik :) Ellerine sağlık..

SOFRAM dedi ki...

Canım günaydın,mantın tek kelimeyle göz kamaştırıyor, hele de sabahın bu saatinde nasıl da canım çekti.Ellerine sağlık güzelim, Bengisu'ya da tarif için çok teşekkürler.
Sevgilerimle güzel bir gün diliyorum canım...

Unknown dedi ki...

Feyzacım Bengisuyu severek takip ediyorum birbirinden güzel tarifler yayınlıyor buda onlardan biri ve benimde yapacvaklarım listesinde yerini almıştı sendende tam not aldığına göre bu akşam eve gidile ve denene :)))

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Buuu börek yada mantı neyse işte caaanımmm beni baştan çıkardı desemm:)))
Harikaaaaa görünüyor canımmm..Ellerine sağlık..
Sefgilerrrr

sarımutfak-hande dedi ki...

ımmmmm nefis olmuş ellerine sağlık canımcım
sabah sabah karnım acıktı valla
öptüm sarı şekerim

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

OOhhh afiyet olsun Feyzacığımm...

Annemde kıymalısını yapar süper olur... Bende en az iki tane yerim valla... Sen kaç tane yedin bakıyım? Böyle güzel lezzet yenmezmi yaaa... Bengisu'nun da seninde ellerinize sağlık...

Öpüyorum sevgiler...

ab-ı hayat dedi ki...

Canım Feyzammmm,


Sen sosyete mantısını yaptığını söyleyince,yayınlamanı ve senin sunumunla,fotoğraflamanla nasıl bir görsel şölene dönüşeceğini merak ediyordum açıkcası.

Beklediğime değdi,ellerine sağlık harika bir sunum...

Çok tatlı olduğunu söylemişmiydim sana:))))




sevgiler...

Begüm dedi ki...

Ellerine saglik canim, cok lezzetli görünüyor. Hic yemedim "sosyete" mantisindan (ismide pek havali :)) burdaki kuru yufkalarla denemeye cezaret edemiyorum :(

Gönül dedi ki...

gepçemmmmmmmmmmmmmmm demedinmi bana kilo verdim deyüüüüüü şimdide mantımı yaptın yedin allah cızırtını vermeye senin:)))) elciklerine sağlık biliyorum ki tığ gibi olup bu mantıyı kendine ödül olarak vermişsindir ....canım benim afiyetler olsunnn yarasınnn pıt pıt yağğ olsun bol kalori olsun:)))) sevgilerimle öpüyorummmmm

meleginmarifetleri dedi ki...

Feyzacım senin sayfana acaba bugün nasıl bir pasta var diye geldim ama neyseki börek tarifi vermişsinde biraz teskin oldum yoksa çatlayacağım ayol bu pastaların güzelliğinden:)))
Ellerine sağlık börek çok canlı görünüyor mımmm harikadır bencede.
Sevgiler öpüyorum bay.

NiNo dedi ki...

oyy uiste bu tam benlik olmus kusum daha iyiyim gerci sen beni pek anlamadin kizdin ama halimi gormedigin icin bisi demiyorum sana az kaldi gelememe telefonunu mail atta gelince arim canim bu arada kardesim bahar pastana bayildi :) opuyorum cok

capankizimutfakta dedi ki...

ben bu mantinin sadelisini yapiyorum, oda cok guzel oluyor, uzerinede et suyu mmm mis gibi. bunuda denemek isterim, her ikinizinde ellerine saglik, cok guzel olmus.

Dido Butik Pasta - Pembe Merdane dedi ki...

Hep muhteşem pasta tasarımları gördüğüm bu sayfada ayrıca bu güzel tatları görmekde çok güzel. elinize sağlık

Adsız dedi ki...

ellerıne saglık hayatım muhtesem gozukuyor.. afıyet bal seker olsun sıze:) susleme de harıka.. eee ne de olsa ustanın elınden cıktı.
opuyorum canım..
sevgiler:)

http://fatostuncay.blogcu.com/

Tuğba dedi ki...

Feyzacım,
görmeyeli yaptıklarına baktım,keyifle okudum.
Ellerine sağlık..
sevgiler..

Cafe Gusto dedi ki...

Feyzacığım yayınlanmayı bekleyen hemen hemen aynı görünümde (tabii senin çekimlerinle yarışamam)bir sosyete mantısı da bende var..bakalım birkaç güne yayınlarım inşallah..Ellerine sağlık..sevgiler..

Baharcicegi dedi ki...

canim manti olsunda varsin sosyetesinden olsun,sunumda öyle istah acici olmuski kim dinler kilolari.Nolcak alt tarafi aliriz bir kilo iki gün azcik yedimmi geri veririz dimi feyzacim,canim ellerine saglik enfes olmus

Adsız dedi ki...

Feyzacım o sayfayı gez bu sayfayı gez yapış ekrana git mutfağa rejim kaldııı bitti gitti

ama insan nasıl dayanır bu lezzete bilmiyoum doğrusu

ellerine sağlık
sevgilerr

Betül İnce dedi ki...

Feyza'cığım,

Hem pastalar, hem bu ağız sulandıran mantı, hem de fotoğraflar çok güzeller, ellerine sağlık. Sana güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sevgilerimle.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Mmm çok nefis :))

Kadınlar_Kulübü dedi ki...

İyi akşamlar sevgili arkadaşım, öncelikle çok teşekkür ederim. Bloğumu beğendiğiniz için. Ben de biraz gecikmeli olarak iadeyi ziyarete geldim ama burası çok güzel ve hemen bu mantı resmini görünce bir yorum yapmadan geçemedim. Biz normal mantıyı yaparız canımız çektikçe ancak, yakın bir akrabamız bir davetinde bize bu mantıdan yapmıştı ve benim çok hoşuma gitmişti. Çok farklı bir tat verdi damağıma ve sizinki de öylesine güzel gözüküyor ki, gönderirseniz iki üç tane yiyebilirim şu an. Neyse lafı fazla uzatmadan sevgi ve selamlar gönderiyorum size, her zaman bekliyorum güzel ziyaretlerinizi yorumlarınızı ve eleştirilerinizi. Ben de sizi ekliyorum görüşmek ümidiyle

Unknown dedi ki...

sosyete mantısı gerçekten çok güzel oluyor bende yapıyorum. sizinkide çok güzel görünüyor ellerinize sağlık