2 Eylül 2009 Çarşamba

İKONCAN MELİS'İN PASTASI :)

İkoncan2

Hepinizin tanıdığı tatlı arkadaşımız Mutfak Saatim Özlem'in, güzel mi güzel, süslü mü süslü kızı Melis'in doğum günü pastası ile sizlerleyiz.

İkoncan3
Prenses Melis öyle süslü bir kız olunca aile arasında kendisine İkoncan denmeye başlanmış :)

İkoncan4
İkoncan Melis'in pastasında çok sevdiği çizgi film karakterleri olan Arthur ve Caillou da kendisine arkadaşlık ettiler :)

İkoncan1
Mavi bikinisi, bandanası, gözlüğü, parmak arası sandaletleri, kolyesi ile karşınızda İkoncan Melis :)

İkoncan5

Melis'in doğum gününü birkez daha kutluyor, sağlıklı, sıhhatli, mutlu,huzurlu, anne ve babası ile birlikte geçireceği nice uzun yıllar diliyor ve öpücüklerimizi yolluyoruz.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

VALLA TADIYLA GÖRÜNTÜSÜYLE HARİKA OLMUŞTU CANLARIM :)) MELİSİM GÖRÜNCE OYNAMAK İSTEDİ O KADAR YANİ HALA SAKLIYORUZ.BEN BU KADAR LEZZSETLİ BİR PASTA HİÇ BİR PASTAHANEDE YEMEDEİM EMEĞİNİZE ELELRİNİZE SAĞLIK.TEKRAR ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM.

zeytintanesi dedi ki...

Burdan Özlem ve Melis'in doğum günlerini kutları, nice sağlıklı mutlu yıllar,sevdikleri ile dilerim. Pastalar harika, sanat eseri, nasıl yenir bu pastalar. Ellerine sağlık canım.

Müjde dedi ki...

Ellerinize sağlıkk harika bir pastaydı, hem görsel olarak hem lezzet olarak harikaydı, görselliğiyle ye beni diyen pasta yendiğinde beklendiğinden fazla bir lezzet sununca mmm mmmm diye diye yedikk valla :D pasta diyince bundan sonra siz geliceksiniz aklımıza. Bi özlem uzaklığındasınız ne de olsa :D

sarımutfak-hande dedi ki...

melisi zaten yemeğe doyamıyorum eminim pastasıda onun gibi harikadır süpersiniz

Hobilerle hayat dedi ki...

Tutumluluk ve doğru tüketim bilinci oluşturmak için hazırladığımız
www.tutumluhayat.blogspot.com
adlı sayfamıza ziyaretlerinizi ve ayrıca sizce uygunsa sayfanızdan link vererek ya da blog listenize kabul ederek destek olmanızı bekleriz,link verilme ya da blog listesine alınma dileğimizin kabulü halinde tutumluhayat@hotmail.com adresine durumun bildirilmesi durumunda sayfamızdan sizin sayfanıza da link verilecektir ve blog listemize alınacaktır,saygılarımızla