9 Temmuz 2008 Çarşamba

ÇILGIN 29. YAŞ PARTİSİ :)

cahide14




Bu çılgın 29. doğumgünü kutlaması, sevgili Hande Hn.'ın çok yakın arkadaşlarının kendisi için Cahide Sayfiye'de düzenlediği bir organizasyondu..




cahide13




Hande Hn., kendisi için düzenlenen bu özel geceye özgü bir pasta ve pasta konsepti olarak ise Cahide Sayfiye'nin sahnesini yaptırmak istediğini söyledi..




cahide15




Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraflar, tamamı bitmemiş ancak geri kalanı Cahide'de tamamlanıp geceye yetiştirilmiş ve pillerin izin verdiği kadar çekilebilmiş pasta karelerimizdir :)




cahide12





Hande Hn. için bu çok özel ve anlamlı olan sürpriz organizasyonda; birbirinden güzel ve alımlı 29 bayan bulunuyordu...



cahide





Hande Hn. ; kendisine bu partiyi düzenleyen sevgili dostları için her zaman bu geceyi ve dostluklarını anımsatacak birer hediye hazırlatmak istediğini ve hayalindekini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi sorduğunda tereddütsüz kabul ettik..



cahide2





Bugüne kadar hiç rastlamadığımız hayal ne miydi? :))




cahide3





Tüm özelliklerini tek tek not aldığımız 29 bayanın herbirinin kendine benzeyen birer figürü yapılacak ve herbiri yanlarında isimleri yazılı pasta şeklindeki minik hediye paketlerinin üstüne oturtulacaktı..




cahide4





Bu mini hediye paketleri, kutlama başlamadan önce oturma düzenine göre masalara yerleştirilecek, dolayısıyla kutlamaya her gelen kişi öncelikle kendi hediyesini bulacak ve geceden ayrılırken de evine götürebilecekti...



cahide5





Bizce kusursuz ve harika bir fikirdi ve inanın koşturmacası ve hazırlıkları ne kadar yoğun ve yorucu geçse de inanılmaz keyifliydi..



cahide6





Uykusuz geçen 6 gece, saatlerce süren telefon trafiği ve koşturmacanın ardından işte bu güzellikler çıktı ortaya...



cahide7





Kusursuzluğa ve farklılığa önem veren ve titizlikle işini takip eden Sevgili Hande Hn.'ın o gece defalarca yinelediği beğenisi bizleri çok mutlu etti..


cahide8

Aynı zamanda, mekana gelen bayanların masanın başında takındıkları şaşkınlık ve yerini mutluluk ve beğeniye bırakan ifadelerini görmek gerçekten çok güzeldi :)



cahide11




Şimdi sizleri bu güzel bayanlar ile yalnız bırakıyoruz...



cahide9




Biz hediye paketlerimizi hazırlarken çok eğlendik ve keyif aldık umarız sizlere de aynı duyguları hissettirebilmişizdir..



cahide10




Sevgili Hande Hn.' a sevdikleri ile beraber mutluluk ve huzur dolu daha nice seneler diliyoruz...

35 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Gerçekten çok güzel ve yaratıcı bir fikir.. Figürlerin hepsinin ayrı bir karakteri var, bence konukların isimlerini bulmalarına gerek kalmamıştır, "aaa bu benim" diyerek pastalarını bulmuşlardır.. Ellerinize kollarınıza sağlık Feyza'cım, hepsi birbirinden nefis.. Hande Hn'a nice çılgın seneler diliyorum :)

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Feyza tebrik ederim,

hakikaten süper ellerinize sağlık, bayağı yorulmuşsunuz ama yorulduğunuza da değmiş gepçeemm...

Bayıldım, hepsi birbirinden güzel...

Sevgiyle kal,

Adsız dedi ki...

ne büyük sürpriz olmuştur konuklara masaya gelip minyatürüyle karşılaşmak..iyiki doğdunuz hande hanım iyiki bu güzel fikri verdiniz.yapanların emeklerine sağlık..

uygarimizlahayat dedi ki...

Feyzammmmmmmmm, harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmuş bu yaaaa, kelimeler bile yetmiyor ne denir ki, süper bir fikir, fikir harika ama gerçeğe dönüşenler daha da harikaaaaa, ellerinize sağlık canım benim, kocamannnnnnnn öpüyorum seni...Hande hanıma nice yıllar diliyorum, hep çılgın kalması dileğiyle :)))

Perihan Doğmuş dedi ki...

Tek kelimeyle muhteşem! her bir figür kendi karakteristik özelliğini taşıyor. Hatta kendimi tutamadım haklarında dedikodu bile yapmaya başladım :) Bir pastaya bu kadar iyi kimlik kodlanır. Tebrikler emeği geçenlere!

Limonlu Kek dedi ki...

woaaavvvv, bu bu nedir bu, pastacılıkta son nokta herhalde. Müthiş bir fikir, inanılmaz bir beceri, harika güzellikte pastalar ve çok sanslı bir doğum günü çocuğu, daha bir şey demiyorum artık, seni çok çok tebrik etmekten gayrı...

Adsız dedi ki...

ÇILGINSINIZ SİZ !!!!! BİGÜN BENİDE FİGÜRLEYİN İSTİYORUM :)

Adsız dedi ki...

Gözlerime inanamıyorum. Harika bir iş çıkartmışsınız. Ne kadar yorucu bir proje olduğu belli ama bence insanların suratındaki şaşkınlık ve beğeni ifadelerini görmeye mutlaka değmiştir. Tebrikler!

Unknown dedi ki...

NİLay ve Feyza inanın hayranlıkla seyrettim tek tek figürleri.Fikirin sahibi Hande hn.dışında bunu uygulayabilicek sabır ve titizliğiniz inannılmaz.Çok süper gözüküyor .Ellerinize sağlıkkk.....sevgiler

Mutfak Havlusu dedi ki...

az önce gördüm bu pastları nilayın blogunda harikalar yaa acayip olmuşlar
ellerinize sağlık,emeğiniz neşeyle artsın.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Aman Allahım yaa!Ne kadar inci ve hoş bir fikir:) Bayıldım valla:)
Veee siz süpersiniz:) DÖktürmüşsünüz yine maşallah. Aman nazar değmesin:)
Ellerinize sağlık canım..

Adsız dedi ki...

FEYZACIM
ÇOK MÜKEMMELLER
UZUN BİR HAZIRLIK DÖNEMİNİN ARDINDAN HARİKA ÜRÜNLER ÇIKARMIŞSINIZ. CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM ..

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Şu yaptığınız iş için kelimeler kifayetsiz kalıyor bayanlar!! Kutluyorym her ikinizi de harikasınız:))

Gönül dedi ki...

uzanmışım kumsalaaaaaaaaaa:))) gepçecim yaa muhteşem olmuş bayıldım valla elciklerinize sağlık nilayımla sen süpersiniz...öpüyorum yeavrımmmm sevgilerimle...hade sana iyi güneşlenmeler:)))

Betül KAVAL dedi ki...

çok güzel bir fikir..

bravo size söyliycek söz bulamıyorum..

sevgiler

Unknown dedi ki...

Vallahi keyif almamak mümkünmü harikalar yaratmışsınız . Bu işin içinde olan anlar bunun zorluğunu 29 farklı figür ayy vallahi hiç gözüm yemedi. Hadi böyle fazla sayıda cupcake süsü falan yaptım ama insan oldumu helede hepsinin farklı özelliklerini yansıtmak gerekince. Birde o minnacık pastalar ayrı ayrı kapla vallahi sadece bravo demekten başka birşey kalmıyor. Ellerinize kollarınıza sağlık.
Sevgilerimle

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

kızlar harikasınız çok hoş ve değişik bir çalışma olmuş...... gerçekten çok uğraştırıcı ama eminim çok zevkli olmuştur..... ellerinize sağlık..... sevgilerimle.....

pelince dedi ki...

Nilaya söylediğin gibi sizleri ayakta alkışlıyorum....

İnanılmaz büyük bir adım attınız ,gönülden tebrik ederim...

aNNePeRi dedi ki...

fikir çok orjinal.Birbirinden farklı 29 farklı figür yapmak ancak sizin gibi ustaların harcı zaten
tebrik ediyorum

PASTASEHRİ dedi ki...

canımmm hem kendi hemde başakalrının hayallerini gerçeğe dönüştüren becerikli arkadaşlarım tebrik ediyorum sizleri. sevincinize canı gönülden katılıyorum
sevgiler
Funda

Delfina ; dedi ki...

Maşşşşallah feyzacım nilaycım...diğer arkadaşlar gibi ben de içtenlikle kutluyorum sizi...

sevgiler,

gülriz dedi ki...

Feyzacığım yorum yazmak istiyorum, birşeyler söylemek istiyorum ama nutkum tutuldu; ne söylesem boş, ne söylesem az; "bilmezdim bunları görmeden önce kelimlerin bu kadar kiyafetsiz kalacağını" diyorum Orhan Veli'den çalıntı yaparak; başka da birşey diyemiyorum...

rümeysaninrüyasi dedi ki...

ayyyy bayıldım canım harika diyecek bişy bulamadım okadar güzel olmuşku sanki pasta değil süs eşyalarına bakar gibi hissettim handeye sizler gibi güzel arkadaşları oldukça çok güzel doğum günleri geçireceğine eminim nice yıllar sağlıklı mutlu diliyorum emeği geçen herkezin ellerine yüreğine sağlık sevgiler

fatosun mutfagından... dedi ki...

feyza sultan...sen HA-Rİ-KA-SIN...ellerin dert görmesin bidenemmmm

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ollaağanüstüüü bir kompozisyonnn..

büyüükk emekk hakikatennn...

büyük jestt aynı zamanda.. hande hanımıda kutlamak lazımm..

şahasersiniz.. svvglr NuNu

sibellebutikpasta dedi ki...

Feyzacım gerçekten çok beğendim, her bir karakterin bakışından ifadesine, saçından kıyafetine o kadar özgün ve farklı olmuş ki, gerçekten zoru başarmışsınız, tebrik ederim arkadaşım. Bu arada Hande hanımı da bu süper fikir ve fikrini gerçekleştirecek kişilerin doğru seçimi için tebrik etmek lazım:-)
Sevgiler canım...

sarımutfak-hande dedi ki...

muhteşemsiniz şekerim hepsi harika ellerinize emeklerinize sağlık

ufukmutfakta dedi ki...

Muhteşem bir çalışma. Hem fikrin orjinalliği, hem çalışmadaki başarı, hemde verilen emeğin büyüklüğü üzerine söylenecek pek fazla bir şey yok. Her ikinizide tebrik ediyorum, başarılarınızın büyüyerek devam ettiğini görüp, mutlu oluyorum.Sevgilerimle.....

Aybike Ceylan dedi ki...

Harikasiniz, ne kadar cok emek var. Ellerinize saglik, siz de, gelin gorumce, cilginsiz vallahi....

Sevgiler.

capankizimutfakta dedi ki...

YINE SAHANE TABIKI NE DENIRKI...HANDE HANIMIN FIKRI MUHTESEM, SENIN VE DIGER YARDIMCI ARKADASLARIN ISE BIR HARIKA. ELLERINIZE SAGLIK, AH BENIMDE DOGUM GUNUM GELDI CATTI, TUKIYEDE OLSAM KESIN SANA SIPARIS VERMISTIM PASTAMI BECERIKLI ABLAM...

Hobi Sepeti dedi ki...

Pastalar üzerindeki figürler hepsi harika olmuş.Organizasyonun yaratıcılığına da hayran kaldım doğrusu.
Sevgiler.

akasyakokusu dedi ki...

ayy canım benim müthişsin sen..çokk çokk dahilane bir fikir olmuş
ellerinize sağlıklar olsun..
çok uğraşmışsın zoruda başarmışsın fevkalade olmuş canım benim.
ay pek bi merak ettim beni nasıl şekle sokardın acaba:)))
Hande hanıma nice yıllaraaa..
sevgiler öpücükler sanaaa..

Yunkabu dedi ki...

Ne kadar orjinal bir fikir ! Feyzacigim, yorgunlugunuza degmis cidden, harika gozukuyorlar. Her birinin detaylari harika. Gorsel bir solen oldu benim icin. Ellerinize saglik, harikasiniz !

Unknown dedi ki...

ayy ne güzel ne yaratici fikir tebrik ederim valla hersey sahane görünüyor...

Adsız dedi ki...

bunlarıın hpsiniii sen mi yapıosun abla yaa..üyff süperlerr:)