9 Aralık 2009 Çarşamba

KEDİLİ 1 YAŞ PASTASI

lokum3
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUZ. BUGÜN KÜ PASTAMIZA GEÇMEDEN EVVEL UZUN ZAMANDIR SÖYLEMEK İSTEYİPTE KİMSEYİ RENCİDE ETMEMEK İÇİN SÖYLEYEMEDİĞİMİZ BİR KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİK.
YAPTIĞIMIZ İŞİ ÇOK SEVEREK AYNI ZAMANDA BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE YAPIYORUZ. YAPTIĞIMIZ HER PASTANIN; TEMASINI BELİRLEMEKTEN TUTUN DA, KIYAFET YADA RENK SEÇİMİNDEN, MİNİCİK DETAYLARA ,EN UFACIK BİR DOKUNUŞUNA KADAR BİZE ÖZGÜN OLMASINA GAYRET GÖSTERİP, EMEK SARFEDİYORUZ.
ANCAK BAZI ARKADAŞLARIMIZIN VERDİĞİMİZ BU EMEĞE SAYGI DUYMAYARAK; PASTALARIMIZDAKİ DETAYLARI, OBJELERİ KOPYALAMALARI BİR TARAFA, İŞİ ABARTIP PASTALARIMIZIN BİREBİR AYNISINI YAPMALARI BİZİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI.
BUNU DA BURDAN AÇIKLADIKTAN SONRA GEÇELİM BUGÜN KÜ PASTAMIZA...

lokum4

Seda Hn.'ın biricik prensesi Ela'nın 1. yaş doğumgünü için hazırladığımız pastamızla sizlerleyiz bugün...

lokum1

Sevgili Seda Hn., kedileri çok seven Ela'sı için şirin mi şirin pespembe bir kedi pastası tasarlamamızı istedi bizden...Sonuçta gördüğünüz pastamızı hazırladık biricik Ela, nam-ı diğer "Lokum" için...

lokum2

Ela Prenses'in doğumgününü kutluyor, ailesi ile birlikte geçireceği nice güzel yaşlar diliyoruz...

5 yorum:

PASTASEHRİ dedi ki...

Feyzacığım nasıl şeker bir kedi olmuş bu... ellerinize sağlık.. yanlzı ben hiç görmedim sizin pastalarınızı kopyalayabileni : )) mümkün mü sence ???

Adsız dedi ki...

Hayranlıkla izledim dakikalarca :))) harika...ellerinize sağlık...
böyle bir sanat ve yaratıcılık bence taklit edilemez...
sevgilerimle...gamze

kirazdünyası dedi ki...

çok güzel olmuş pasta ellerinize sağlık :)

Sevgi Küçük dedi ki...

Öncelikle minik Elaya nice yaşlara diyorum. Ve seni tekrar tebrik ederim. Her zamanki gibi detaylara özen göstererek harika bir çalışma yapmışsın ve bayıldım. Dünyanın en sevimli kediciği olmuş. :)
Ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

FEyzacim merhaba ellerinize saglik... TAklit edilmek guzel bir sey hic bir sey asli gibi olamaz... Sizde fikir var onda taklit... Bence fazla takmayin...Butik pastacilik isinin gelismesine emek veriyorsunuz ve internette sunmaniz size bu is icin acik kapi veriyor..Sevgilerimle...

OZlem

Not: Yaziyi yayinlamasan olur...