15 Ağustos 2008 Cuma

33. YILDÖNÜMÜ

33,YILDÖNÜMÜ


Kaplan Çifti'nin evliliklerinin 33. yıldönümünü kutlamak amacı ile düzenlenen sürpriz davet için hazırlanmış bu pasta ile sizlere tekrar merhaba demek istedik..

Pastamızın tasarımı; Sevgili kızları İnci Hn.'ın bize, anne ve babasının birlikte çekilmiş fotoğraflarını gönderdiği an belli oldu :) Fotoğrafta, aynen pastamızda uyguladığımız gibi aynı kıyafetler ve detaylarla İzmir Kordon sahilinde el ele yürüyen çiftimiz vardı...


Sevgili Aytül Hn. ve Nizam Bey'e daha nice mutluluk, sağlık ve huzur dolu 33 yıllar diliyoruz...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

ya çok güzel demek az geliyor mükemmel ,bıyıklar,elbisenin deseni, eldeki çanta, çok ince çalışıyorsunuz sizi ve nilay hanımı tebrik ediyorum sevgiler

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Ellerinize sağlık Feyza'cım eminim fotoğrafın tıpkısının aynısı olmuştur :) Yıldönümleri kutlu olsun :)

Bir Dilim Düş dedi ki...

FEyzacığım ben yokken döktürmüşsün yine ellerine sağlık canım benim!!!

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Bu işi hakikaten güzel yapıyorsunuz. Ara sıra, takip ediyorum. Ah! bir hatanızı bulabilsem, kendimi haklı çıkarıp yazmayacaktım. Ne var ki, bulamadım. Kıskançlığımın baskısı altında bu yorumumu yazıyor ve ekibinizi kutluyorum.

Yaren dedi ki...

FEyza canim pastan yine cok güzel ,cok hos olmus,kadin figurun gömlegine verdigin motivler ne kadar hos,cok güzel bir ayrinti.Ayirca adamida Avrupa yakasindaki Burhana benzetmisin:)))
Ellerine saglik canim benim,sevgiyle kal.

fatosun mutfagından... dedi ki...

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Adsız dedi ki...

hayirli kandiller dilerim canim...sevgiler...

harika olmus ellerine saglik canim

www.yenitadlar.blogcu.com

Unknown dedi ki...

Bu gunun feyzi uzerinize,rahmeti gecmisinize,bereketi evinize,
nuru ahiretinize,sicakligi yuvaniza dolsun.
Berat kandiliniz kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

hayırlı kandiller diliyorum

aNNePeRi dedi ki...

Canımmmmmmmm kandilin mübarek olsun :) Allah senin maharetlerinden bizim gibi beceriksizlere de dağıtsın bu gece :)) Duaların kabul olsun bacım inşallah.ÖPTÜMMMMMM :)

sevimin sayfasi dedi ki...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

sevimin sayfasi

vili dedi ki...

Çok ama çok güzel :)